Ψηφιακός Κατάλογος με την χρήση QR Code

Προβολή Ψηφιακό Μενού – Ψηφιακός Κατάλογος εστιατορίου, καφετέριας,
ξενοδοχείου, κλπ στην φορητή συσκευή του πελάτη. Τώρα με το σκανάρισμα ενός QR Code εκτυπωμένου στο τραπέζι, στο δωμάτιο ή στην ξαπλώστρα, ο πελάτης μπορεί να δει και να περιηγηθεί ανέπαφα στον ψηφιακό κατάλογο – ψηφιακό μενού του καταστήματός σας.

Ο Απόλυτος Ηλεκτρονικός Κατάλογος για χώρους διαμονής (ξενοδοχεία, βίλες & ενοικιαζόμενα δωμάτια) και χώρους εστίασης (Βar, εστιατόρια, Beach Bar, Take away, & καφετέριες).

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Η απόκτηση ανέπαφου μενού είναι πιο αναγκαία από ποτέ!

Η εποχή μας έχει φέρει τα πάνω κάτω στους κλάδους εστίασης και φιλοξενίας. Τα έντυπα μενού απαιτούν συχνό καθαρισμό, φθείρονται εύκολα και έχουν μεγάλο κόστος επανεκτύπωσης.

Το QR Code αποτελεί την ιδανική λύση για την προβολή του μενού σας ψηφιακά, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή στον τρόπο παραγγελιοληψίας.

Τι προτείνουμε εμείς:
Ψηφιακός κατάλογος, προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας.

Προβάλουμε τον κατάλογο σας στο κινητό του πελάτη σε μορφή απλών εικόνων. Το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι ένα κινητό με φωτογραφική κάμερα και πρόσβαση στο ίντερνετ.

Με ένα μικρό κόστος υλοποίησης και ένα ακόμη μικρότερο πάγιο έξοδο για hosting προβάλετε τον κατάλογο σας ψηφιακά, προσαρμόζεστε στις ανάγκες της εποχής και κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίζει!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ QRCODE

Ο πελάτης που βρίσκεται στο κατάστημα συνδέεται στο Wi Fi του καταστήματος ή στο δικό του δίκτυο σκανάρει το qr code με την χρήση της φωτογραφικής του εφαρμογής  Αυτόματα εμφανίζεται ο κατάλογος και ο πελάτης μπορεί να περιηγηθεί σε αυτόν.

ΧΡΗΣΗ QR Code

Το κάθε κατάστημα μπορεί να τυπώσει σε stand που θα είναι τοποθετημένο επάνω σε κάθε τραπέζι έντυπο φυλλάδιο , αυτοκόλλητο, σε αφίσα στην είσοδο του καταστήματος, σε τραπεζομάντηλα, σουπλά αλλά και σε πλαστικά ποτήρια.

Ψηφιακό Μενού

Αγορά πακέτου

Ψηφιακός Κατάλογος Pro

Ετήσια συνδρομή

80€

Το πακέτο περιλαμβάνει:
Εγκατάσταση του καταλόγου στον server
Κατάλογος γλωσσών Αγγλικά, Ελληνικά
Πίνακας Διαχείρισης + Δωρεάν Εκπαίδευση
Ενεργοποίηση του QRcode
Αποστολή του QRcode σε e-mail
Σύνδεση με το Facebook Page και Instagram
Καταχώρηση προϊόντων στον κατάλογο

* Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ : DEMO